In de media

(Nieuws 06-2017)
Samen met ons initiatief Huis van de Bouw zijn wij dit jaar trotse sponsor van Hapstap in de Interpolistuin te Tilburg.
Ruim 22 jaar geleden zijn enkele ondernemers op het idee gekomen om een laagdrempelig festival te organiseren waarbij de restaurants uit de binnenstad zich met hun gerechten konden presenteren aan de inwoners van Tilburg. Mede door de inzet van de deelnemende ondernemers, sponsoren en de vrijwilligers die zich ieder jaar belangeloos inzetten, wordt er elk jaar weer een prachtig festival neergezet!
Klik hier voor de website van Hapstap!

(Nieuws 02/2017)
Wij zijn trotse sponsor van Ladies' Circle Tilburg.
In 2016 en 2017 zetten zij zich in voor meerdere goede doelen uit de regio. Het hoofddoel is Taalnetwerk Tilburg. Het Taalnetwerk is een gezamenlijk project van de Bibliotheek Midden-Brabant, School voor educatie en inburgering van ROC Tilburg, Contourde Twern en MST en wordt ondersteund door Stichting Lezen en Schrijven een samenwerkingsverband dat zich in zet tegen laaggeletterdheid. 
Klik hier voor de website van Ladies' Circle Tilburg!

(Gepubliceerd 02/2016)
We zijn met het bouwcollectief Huis van de Bouw, waar Studio'OW onderdeel van uitmaakt, gevraagd om ons te presenteren in het glossy magazine Tilburg in Business. Hierin staan dé 70 toonaangevende bedrijven in de regio Tilburg. Het stuk is geschreven door Jessica Lambooij van Tekstbureau Bold & Blauw. Voor het nieuwe glossy magazine 
Klik hier om het interview te lezen!
Klik hier om het gehele magazine in te zien!

(Gepubliceerd 10/2014-11/2014)
Voor een klant van de woningverkoopsite Hoomz heb ik een ontwerp mogen maken van een mogelijke oplossing om hun woning wél te verkopen. In de blog van Robbert van Gorp, eigenaar van Hoomz, wordt uitgelegd hoe het gehele traject in zijn werk is gegaan. Heb je ook een woning die je niet verkocht krijgt? Wellicht is dit de oplossing... Lees de blogs maar eens!
Klik hier om deel 1 te lezen! 
Klik hier om deel 2 te lezen!

(Gepubliceerd 10/2014-10/2015)
Voor het glossy magazine Tilburg Bruist schrijf ik een jaar lang een column. In het eerste artikel stel ik mij en mijn bedrijf voor, daarna geef ik maandelijks een nieuwe interieurtip. De interieurtips zijn ook terug te lezen op mijn website. 
Klik hier om 'Bruisende Zaken' uit de oktobereditie te lezen. Kijk op pagina 33/34.
Klik hier om alle tips nog eens rustig na te lezen. Vergeet zeker 'De tip der tips' niet te lezen, en doe er je voordeel mee!

Voor Bouwen Met... aannemersbedrijf heb ik een column geschreven voor het magazine 'Reeshof Bruist'. In het stuk wordt uitgelegd wat een interieurarchitect is, wat hij of zij doet en waarom het inhuren van een interieurarchitect zinvol is.
Klik hier om het stuk te lezen!

(Gepubliceerd 21 november 2013)
De actie 'Win een gekleurde wand', waarbij Studio'OW Interieurontwerp kleuradvies aan huis komt geven, en Ralph van Uden Schilderwerken de gekozen kleur op een wand naar keuze komt schilderen, is gewonnen door: Helma van Vliet uit Tilburg. Van harte gefeliciteerd! 
Je kunt met mij contact opnemen middels email (Turn on JavaScript!) of bel me op telefoonnummer 06-19262347 dan maken we een afspraak op het moment dat het bij jou het beste uitkomt. Tot snel!

(Gepubliceerd 29 oktober 2013)
Klik hier om de Intratuin Ladies Night advertentie te bekijken! 

(Gepubliceerd 28 mei 2013)
Klik hier om het artikel 'Drie jonge ondernemers uit Goirle bundelen de krachten' te lezen!

 

 

 

 

Vraag een offerte aan >>

Bekijk onze projecten >>