Studio'OW Interieur Architecten

Bedrijvigheid, wij zijn er gek op. Daarom hebben wij bewust gekozen om een studio te openen in het centrum van Tilburg aan de Sint Josephstraat.

Een creatieve en dynamische plek. Een jas die we zelf ook graag dragen.

We zijn er omringd door partijen waar we ons bij thuis voelen.

Sint Josephstraat 135, Tilburg

De Studio

Werken vanuit het hart van Brabant.

Onze Villa ligt middenin het centrum van Tilburg, met de gezelligheid en bedrijvigheid letterlijk om de hoek.

Perfect voor een inspirerende ‘change of scenery’. En leuk om te weten; De Villa geeft ons een fraaie ruimte om onze ideeën, concepten en ontwerpen helder te presenteren.

Onze visie

Onze visie

Op zoek naar de twinkel

Voor ons staat voorop dat wij je meenemen tijdens het volledige traject. Noem het gerust een gezamenlijke reis. Van ‘hoi wij zijn Studio’OW’ tot en met de realisatie. Die verbinding vinden we belangrijk. Onze ontwerpen nodigen mensen uit om een ruimte in haar volledige potentie te gebruiken. We betrekken alles. De functionaliteit, materiaalcombinaties en lichtinval. Het comfort. De logica. En de ruimte zelf natuurlijk. Elk ontwerp brengt de juiste elementen samen en versterkt. Kleine gelukjes creëren voor een groot genot.

 

En zien we de twinkel in jouw ogen, dan weten wij dat we ons werk goed hebben gedaan.

Ruimte creëren voor balans, rust en geluk

Ruimte creëren voor balans, rust en geluk

Eén ding hebben onze opdrachten gemeen. Opdrachtgevers zitten met een woon- of werkomgeving waar ze geen vat op krijgen. Men vindt veel dingen mooi, maar dat gevoel tastbaar maken is lastig. Een plek waar je veel bent vraagt om balans en rust. Ingrediënten die het geluk dat je erin ervaart laten groeien. Voor jezelf, voor je gasten, maar bijvoorbeeld ook voor je medewerkers. Laat dat gerust aan ons over.

 

Buiten ervaren, binnen beleven

Wij onderzoeken en combineren ideeën in één ruimte, zorgen voor rust en spanning en creëren altijd een oplossing of verrassend alternatief. De potentie van de ruimte rekken we graag op. Als wij ervan overtuigd zijn dat een aanbouw of een dakkapel de ruimte verbetert, stellen we dat voor. Daarom stappen we graag vroeg het traject in, met bijvoorbeeld de bouwkundig architect als het even kan. Want wat je buiten ervaart, trekken we binnen door.