Studio'OW Interieur Architecten
Chris Gadellaa

Richtingaangever & Inspirator

Chris Gadellaa

Jessica over Chris...

“Chris heeft een aantal jaar geleden het roer omgegooid en zijn hart gevolgd. Zonder Chris is er geen Studio’OW. Hij bedenkt, ontwerpt en communiceert zonder pretenties en laat iedereen in zijn waarde. Chris neemt de ruimte om te doen wat hij leuk vindt en waar hij goed in is. En die ruimte geeft ie ons ook. Dat is wat telt en waardoor de juiste energie gaat stromen.”

LinkedIn 06 1926 2347
Chris Gadellaa
Sanne Michielsen

Andersdenker & Verbeelder

Sanne Michielsen

Chris over Sanne...

“Sanne is voor de liefde uit Vlaanderen naar Tilburg verhuisd. Daar zijn wij maar wat blij mee, anders had ze nooit bij ons gewerkt. Zelf zegt ze altijd dat ze niets anders zou willen dan interieurarchitectuur. Maar die creativiteit kan ze ook heel goed kwijt in de potten die ze bakt en het lekkers dat ze kookt. Sanne is creatief, empathisch en een echte interieur professional.”

LinkedIn
Sanne Michielsen
Jessica Lambooij

Studiomeedenker & Ondersteuner

Jessica Lambooij

Sanne over Jessica...

“Jessica is de partner van Chris en onze meedenker en overzichtsbewaker. Daarnaast pakt ze onze HR en administratietaken op. Jessica is geweldig met mensen, ontzettend betrokken en bovenal een fijn mens om erbij te hebben.”

LinkedIn
Jessica Lambooij
Let's meet

Voor stage, jobs of samenwerkingen

Let's meet

Samen maken we Studio’OW én elkaar beter. Dat is de insteek als je bij ons werkt. Wij zijn open naar elkaar en kritisch als het nodig is. Daarom weten we zo goed wat we aan elkaar hebben, als professional en als mens.

Noem ons gerust gevoelsmensen met een gezonde ambitie én wil om te groeien. Wil je het een keer hebben over ons mooie vak, neem dan gerust contact op.

06 1926 2347
Let's meet