Studio'OW Interieur Architecten

Prise d'Eau Golf Tilburg

Dress to impress

Voor Prise d'Eau Golf hebben we nieuwe lockerrooms en sanitaire ruimten ontworpen. Voor de kleedkamers hebben we gekozen voor mooie, luxe materialen. Onder andere een geweven vinyl vloer van 2TEC2, welke de uitstraling heeft van tapijt met de krasbestendigheid van tegels. Gezien het gebruik, schoenen met spikes. De kasten zijn afgewerkt met een linnen-look en hout-look plaatmateriaal. Wastafelbladen zijn van een opgedikte composiet in een grijze cappuccinokleur. 

"Inmiddels heb ik al een aantal projecten en trajecten met Studio'OW doorlopen en daaruit heb ik niets dan positieve ervaringen overgehouden. Ze komen met ideeën en oplossingen waar ik zelf nooit opgekomen was. Ze houden ook goed rekening met het beschikbare budget. De voorstellen worden besproken en eigen inbreng wordt op waarde geschat. Ze zijn professioneel, flexibel en creatief en de eerste die ik bel wanneer ik weer een interieuroplossing nodig heb."

 

- Johan Laureijssen | Golfclub Prise d'Eau -

Luxe Countryclub-gevoel

Stoffering in warme kleuren. Linnen-look plaatmateriaal voor de kasten en lockers. En een geweven vinyl als vloerafwerking. Lekker slijtvast met de uitstraling van tapijt.